• Fri Fragt Ved Køb Over 495,- 🚚
  • 60 Dages Returret 🎁
  • 5/5 Stjerner på Trustpilot ⭐️

Elsk hjertet

Vi har valgt, at NorJewels fra idag og til 1.marts vil donere 10% af al omsætning fra vores Nordahl Jewellery kollektion til Hjerteforeningen.  

I forbindelse med, at vi har forberedt denne store dag, har en del af arbejdet været, at vi ville finde et "godt formål", som vi synes er værd at støtte. I forløbet er Hjerteforeningen kommet til at stå vores hjerte meget nært, hvorfor lige netop Hjerteforeningen er blevet denne måneds "gode formål". 

Mere end 452.000 danskere lever i dag med en hjerte-kar-sygdom og dette tal er fortsat stigende. Hertil kan nævnes, at 10 danskere hver dag rammes af hjertestop, og kun én overlever - samt at hver fjerde dansker dør af en hjerte-kar-sygdom. Dette betyder altså, at hjerte-kar-sygdomme er den næst-hyppigste dødsårsag i Danmark. 

Hvis ikke der gøres opmærksom på redskaber til at forebygge dette, samt at forske på området, vil der om blot 4 år være 500.000 danskere med hjerte-kar-sygdomme. Det betyder altså også, at der er større sandsynlighed for, at vi selv bliver ramt. 

Vi vil rigtig gerne gøre vores til, at dette tal forhåbentligt kan blive mindre i fremtiden. Vi har hverken lyst til selv at skulle kæmpe med dette eller se et familiemedlem blive udsat for dette.

Vi håber rigtig meget, at I også vil være med til at støtte Hjerteforeningen i deres arbejde med at oplyse, forebygge og forske på området - så vi forhåbentligt i fremtiden vil se færre danskere med disse sygdomme. 

De bedste hilsner, 

Theis og Anne-Mette

 

TILBAGE TIL TOPPEN