• Fri Fragt Ved Køb Over 495,- 🚚
  • 60 Dages Returret 🎁

Valentines Countdown

Om lidt under en uge er det Valentines. Valentines er vist en dag med lidt blandede følelser for mange. Valentines består, fra mit synspunkt, af 4 forskellige opfattelser af dagen: 

1) Piger i et forhold, som håber, at kæresten overrasker - hvilket han så gør.

2) Piger i et forhold, hvor kæresten udemærket godt ved, at pigen gerne vil, at han husker den 14. februar, men hvor han helt bevidst glemmer/ignorerer det.

3) Piger som ikke er i et forhold, men hele dagen går og tænker på, hvor fantastisk det må være at have en kæreste, som husker det.

4) Piger som bare afskyr dagen uanset status. 

Så kan I jo selv gætte med på, hvilket forhold vi har ;-) 

NÅ, men det korte af det lange er, at vi i forbindelse med Valentines har sammensat en Valentines Kollektion i samarbejde med Elsk Hjertet. Vi donerer altså også 10% af salget på denne kollektion til Elsk Hjertet, som har fokus på kvinder og hjertekarsygdomme. Denne sygdom er sammen med kræft den hyppigste dødsårsag hos kvinder - og derfor vil vi rigtig gerne være med til at kunne gøre en forskel. 

Fordi det er Valentines og vi gerne vil, at alle mærker lidt kærlighed, så giver vi også jer 10% på Valentines Kollektion (Du kan finde den lige her). Rabatten får du ved at skrive "elskhjertet" i rabatfeltet, når du checker ud. 

Vi håber, at I alle får en rigtig dejlig dag på søndag, med dem I holder af! 

 

TILBAGE TIL TOPPEN