• Fri Fragt Ved Køb Over 495,- 🚚
  • 60 Dages Returret 🎁
  • 5/5 Stjerner på Trustpilot ⭐️

Vi samarbejder med SMILfonden

Vi er nu helt klar til at fortælle jer, at vi i april måned samarbejder med SMILfonden. 

Vi giver selvfølgelig 10% af vores omsætning på "Konfirmations Kollektion" til SMILfonden. 

SMILfonden blev stiftet i februar 2014 af, tv-vært, Sisse Fisker. Hun fik inspiration til at starte projektet efter, at hun selv havde oplevet, at hendes to drenge måtte igennem operationer på Børnekirurgisk Klinik. 

SMILfonden arbejder for, at de syge børn skal have noget at glæde sig over. Derfor arrangerer SMILfonden fester rundt omkring på landets sygehuse. Det er altså fest for børn i behandling, det vil sige børn, som har lange sygdomsforløb.

Sisse fortæller os "For mig personligt er det bare en gave, at få lov til at holde de her fester og se, hvordan ungerne de ligesom bare glemmer, at de er på hospitalet - og hvor VILDT glade de bliver for få en autograf af Shaka Loveless eller et billede med Hr Skæg. Og ikke mindst at de har en fed oplevelse fordi, de er syge og ikke kun alle de dårlige oplevelser." 

Ambitionen for SMILfonden er, at der skal holdes mange flere fester i hele landet - det vil vi selvfølgelig gerne være med til at støtte, så godt vi kan. Det håber vi også, at du vil. 

TILBAGE TIL TOPPEN