• Fri Fragt Ved Køb Over 495,- 🚚
  • 60 Dages Returret 🎁

Alle smykkerne på webshoppen er fremstillet af 100% ægte materialer af enten sølv eller guld - dette er tydeligt skrevet ved hvert produkt. At smykkerne er fremstillet af sølv og guld betyder, at de har en lang holdbarhed samt, at ingen af smykkerne smitter af på din hud eller dit tøj. 

De fleste smykker er overflade behandlede, og derfor vil du mens du klikker dig rundt på webshop støde på nogle begreber. De hyppigste er rhodineret- , forgyldt- og oxideret sølv. Er du i tvivl om, hvad det er kan du læse mere lige nedenfor

Rhodineret sølv adskiller sig fra almindelig sølv ved at være overfladebehandlet. Overfladebehandlingen forhindrer sølvet i at anløbe (altså at blive gulligt/brunligt), og på denne måde slipper du for at pudse dit rhodineret sølv smykke.

Forgyldte sølv smykker er fremstillet af ren sølv, og er overfladebehandlet med et lag guld. Et forgyldt smykke er altså et godt alternativ til et guld smykke.

Oxiderede sølv smykker er ligeledes fremstillet af ren sølv, og er overfladebehandlet med et lag af sort sølv.

 

Pas på dine smykker - og forlæng deres levetid 

For både forgyldte og oxiderede smykker gælder det, at denne overfladebehandling med tiden vil slides af. Overfladebehandlingens levetid er afgjort af flere forskellige faktorer, hvoraf du selv har indflydelse på de fleste.

Disse er blandt andet:

  1. Hvilket smykke der er tale om (ring, ørering, halskæde eller armbånd), fordi dette har betydning for, hvor meget slitage det udsættes for.
    Et godt råd er, at tage dine smykker af, når du sover, vasker hænder, går i bad, gør rent osv.

  2. Skån smykket for parfume og creme.

  3. Kroppens syreindhold og medicin kan også have betydning for holdbarheden af overfladebehandlingen. 

 

Vi håber, du er blevet klogere! KLIK HER - og start din shopping :-)

TILBAGE TIL TOPPEN